A SZÖVEG VÁLTOZNI FOG, CSAK A LÁTVÁNYÉRT

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

POTEMA Matractisztítás® megrendelése esetén az Ön által megadott telefonszámon munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a tisztítás idopontjának egyeztetése érdekében. Kérjük, olyan telefonszámot adjon meg, melyen munkanapokon 09 és 18 óra között elérhetjük Önt.

POTEMA Matractisztítás® és POTEMA Matractisztító Spray® együttes rendelése esetén a Spray leszállítása munkatársunk által történik a tisztítás idopontjában.

Amennyiben Ön csak POTEMA Matractisztító Spray®-t rendel, a szállítás a GLS futárszolgálat által történik. A futárszolgálat munkatársai a megrendeléstol számított 48 órán belül vállalják az egész országban a csomagok kézbesítését. Mivel a futárok napközben dolgoznak, kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol munkanapokon 8-17 óra között át tudja venni a csomagot!
Ha a címzett az elso kézbesítéskor nem tartózkodik a címen, a kézbesíto értesítést hagy a csomag érkezésérol. Ezen az értesíton általában a futár megadja a saját telefonját is, hogy egyeztetni lehessen az újabb kézbesítésrol. Sikertelen kézbesítés esetén a futár másnap ismét megpróbálja kézbesíteni a csomagot.
A szállítási költség az együtt, egy csomagban feladott termékek árának függvényében változik. Minél nagyobb értéku egy csomag, annál nagyobb részét vállaljuk át a szállítási költségnek, Ön így nagyobb értéku csomagok feladásakor kevesebb szállítási díjat fizet. Az értékhatártól függoen a szállítási költségek a következok szerint alakulnak:

7.990,-Ft áruértékig: 1.199,-Ft
7.990,-Ft áruértéktol: 999 Ft

A fenti költség tartalmazza a csomagolási, szállítási és utánvételi díjat is! A szállítási költség a csomagban található áru értékétol függ, az értékhatár megállapításánál a szállítási költség nélküli összeget kell figyelembe venni. (Pl.: ha a csomagban található Spray-k ára 6.690,-Ft, a szállítási költség 1.199 Ft, a csomag átvételekor fizetendo utánvételi összeg így 6.990,-Ft + 1.199,-Ft azaz 8.180,-Ft lesz. Ha a csomagban található termékek ára 10.490,-Ft, a szállítási költség csak 999,-Ft, így a teljes fizetendo utánvételi költség 11.489,-Ft lesz.)

A megrendelés leadásával Ön tudomásul veszi, hogy a megrendelt, minoségileg kifogástalan árut köteles átvenni és az áruértéket valamint a szolgáltatási díjat téríteni.

A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák.


oldal nyomtatása